Onze trainingen

Cultuur en communicatie


De samenstelling van de Nederlandse bevolking is de afgelopen 50 jaar steeds diverser geworden. 

 

 Als professional krijg je meer en meer te maken met mensen met een andere culturele- of levensbeschouwelijke achtergrond dan jijzelf. 

 

 Andere opvattingen over ziekte en beperkingen of manieren om hulp te zoeken spelen steeds meer een rol. Opvoedings- en levensstijlen kunnen verschillen aan dat wat jij gewend bent. 

 

 Hoe ga je daar passend mee om gaan en welke communicatiestijl past daar bij? Deze vraag staat centraal in onze open training cultuur en communicatie. Lees verder!

Coaching


Je bent een ondernemende mantelzorgmakelaar. Je wilt vooruit, mantelzorgers ondersteunen en je wilt van je praktijk een succes maken.

 

Soms loop je tegen zaken aan en weet je niet hoe je het aan moet pakken.

 

Je wilt met iemand sparren die de inhoud van het vak én de in en outs van het ondernemerschap kent. Iemand die jou professioneel de spiegel voorhoudt en er samen met jou voor zorgt dat jij, door persoonlijk- en professioneel te groeien, uitdagingen vol vertrouwen oppakt. Lees verder!

Ondernemerschap voor Mantelzorgmakelaar


Jij bent mantelzorgmakelaar. Je hebt liefde voor het vak. Het is jouw passie om mantelzorgers en cliënten te ondersteunen. Je wilt zorgen dat ze weer een gezonde balans in het leven te krijgen. Je wilt tot waarde zijn en je zorgt dat je kennis up to date is en je vaardigheden op peil.

 

 Je bent ook ondernemer. Je hebt je ingeschreven in de Kamer van Koophandel. Je hebt een huisstijl, logo en website gemaakt, je hebt een accountant in de arm genomen en je bent lid geworden van de beroepsvereniging. Lees verder!