Opleiding Mantelzorgmakelaar Auxilium Academy

Tot waarde voor mantelzorgmakelaars


NIEUW: Ondernemerschap voor Mantelzorgmakelaars.

 

Exclusief voor mantelzorgmakelaars denken wij continu na hoe wij bij kunnen dragen aan hun succes.

 

Naast de opleiding mantelzorgmakelaar bieden wij trainingen om de professionele ontwikkeling en de ondernemersvaardigheden van de mantelzorgmakelaar te ondersteunen. 

Onze trainingen


Ondernemerschap  voor mantelzorgmakelaars

De ondernemende mantelzorgmakelaar

 Jij bent mantelzorgmakelaar. Je hebt liefde voor het vak. Het is jouw passie om mantelzorgers en cliënten te ondersteunen. Je wilt zorgen dat ze weer een gezonde balans in het leven te krijgen. Je wilt tot waarde zijn en je zorgt dat je kennis up to date is en je vaardigheden op peil.

 

Je bent ook ondernemer. Je hebt je ingeschreven in de Kamer van Koophandel. Je hebt een huisstijl, logo en website gemaakt, je hebt een accountant in de arm genomen en je bent lid geworden van de beroepsvereniging. Lees verder!Vraagverheldering en jouw rol als professional

Door Corona kun jij je nog niet voor deze training inschrijven

Ken je dat?

Je hebt voor je gevoel een goed gesprek gehad en toch komt er niet uit wat jij ervan verwacht. En hoe komt het toch dat je waardevolle adviezen niet opgevolgd worden? Heb jij je wel eens afgevraagd wat een echt goed en professioneel gesprek eigenlijk is? En wat is jouw rol daarin dan precies?

 

Lees verder!