Ondernemerschap voor mantelzorgmakelaars

Acht maanden gezamenlijk werken aan je doelen


Je bent mantelzorgmakelaar

 

Jij bent mantelzorgmakelaar. Je hebt liefde voor het vak. Het is jouw passie om mantelzorgers en cliënten te ondersteunen. Je wilt zorgen dat ze weer een gezonde balans in het leven te krijgen. Je wilt tot waarde zijn en je zorgt dat je kennis up to date is en je vaardigheden op peil.

 

Je bent ondernemer

 

Je bent ook ondernemer. Je hebt je ingeschreven in de Kamer van Koophandel. Je hebt een huisstijl, logo en website gemaakt, je hebt een accountant in de arm genomen en je bent lid geworden van de beroepsvereniging. 

 

Samen ben je sterker

 

Als zelfstandig mantelzorgmakelaar werk je veelal solistisch. Vanuit huis bedien je de markt en je klanten. Je bent je eigen stok achter de deur om er elke dag weer vol voor te gaan; om te netwerken, om te profileren en om presentaties te houden. 

 

Doel

 

Ondernemen vergt veel van de mantelzorgmakelaar. Vooral als je alleen bent. In onze ogen ben je sterker als je het samen doet. Daarom bieden wij (startende) zelfstandige mantelzorgmakelaars een platform. Daarmee haal je het beste uit jezelf en zo bouw je een succesvolle praktijk op. 

 

Hoe doen we dan? 

 

Het platform bestaat uit een selecte groep van minimaal zes en maximaal tien mantelzorgmakelaars. De groep trekt acht maanden met elkaar op en komt in die periode in ieder geval vijf keer een dagdeel bij elkaar. In het begin van de periode is de frequentie hoger als later. Ook naast de bijeenkomsten heb je contact met elkaar.

 

Leren

 

Je leert van en met elkaar. Je hoeft het wiel niet steeds opnieuw uit te vinden. Je deelt je problematiek en diept dit uit middels probleembespreking, presentaties en intervisie.

 

Concretiseren

 

Je maakt concrete afspraken met jezelf. Bijvoorbeeld: “ik ga de komende periode vijf netwerkafspraken houden”. Hier word je de eerstvolgende bijeenkomst op gevergd. Dit zorgt ervoor dat je scherp en gemotiveerd blijft en met energie blijft ondernemen. 

 

Thematiek

 

Wil je zaken uitdiepen dat kun je thematiek inbrengen.

 

Mentorschap & coaching

 

Yvonne de Haan-Vermetten en Arjen de Haan zijn vraagbaak voor inhoudelijke- en ontwikkelingsvraagstukken. 

 

Individuele coaching

 

Wij begeleiden mantelzorgmakelaars ook individueel. Wil je hier meer van weten, neem dan contact op met Arjen de Haan. Zijn nummer is 06-53 33 66 01

 

Yvonne de Haan-Vermetten

 

Yvonne is sinds 2016 zelfstandig mantelzorgmakelaar en mede-eigenaar van Auxilium Academy. Ze kent de klappen van de zweep als het gaat om zelfstandig mantelzorgmakelaar zijn. 

Arjen de Haan

 

Arjen is trainer en de andere eigenaar van Auxilium Academy. Als gecertificeerd coach combineert hij jarenlange ervaring met ondernemerschap met de kunst van professionele ondersteuning bij persoonlijke- en professionele ontwikkeling.


Handige informatie


  • Voor wie: zelfstandige (afstuderende) mantelzorgmakelaars
  • Wanneer: wij starten in mei 2021.
  • Hoe lang: de bijeenkomsten zijn van 10:30 tot 13:30
  • Investering: € 495,= (vrijgesteld van BTW)
  • Lokatie: Utrecht e.o., je ontvangt de exacte lokatie nog van ons. Goed berijd- en met het openbaar vervoer bereikbaar
  • Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 10
  • Vooropleiding: je bent mantelzorgmakelaar of afstuderend voor mantelzorgmakelaar
  • Inschrijven: via deze website
  • Meer informatie: bel, app of mail Arjen de Haan: 06 - 53 33 66 01, info@auxiliumacademy.nl