Coaching voor mantelzorgmakelaars


Je bent mantelzorgmakelaar. Je wilt vooruit, mantelzorgers ondersteunen en je wilt van je vak een succes maken.

 

Soms loop je tegen zaken aan en weet je niet hoe je het aan moet pakken. Je wilt met iemand sparren die de inhoud van het vak kent.

 

Iemand die jou de spiegel voorhoudt en er samen met jou voor zorgt dat jij, door persoonlijk- en professioneel te groeien, uitdagingen met vertrouwen oppakt.

Wat wordt mij zoal gevraagd?


  • Bij bepaalde klanten loop ik tegen mijn grenzen aan. Ik wil daar graag vanaf. Hoe doe ik dat?
  • Ik mag een projectplan maken voor een mooie zakelijke deal. Hoe pak ik dat aan?
  • Ik heb moeite met de emoties van de ander. Hoe kan ik leren daar professioneel mee om te gaan?
  • Ik heb moeite met de zakelijke kant van mijn vak. Hoe kan ik dat veranderen?
  • Ik wil mezelf graag in de markt zetten maar dat lukt niet zo goed. Hoe verander ik dat?

Hoe ziet een coachingstraject eruit?


Een coachingstraject is maatwerk. Het kan gaan om een korte zakelijk begeleiding of om een langer durend persoonlijk ontwikkelingstraject. In het intakegesprek onderzoek ik samen met jou wat het beste is om te doen en wat het meeste voorligt. Ook zal ik dan een prijsvoorstel doen.

Hoe doe ik dat?


Ik houd je een spiegel voor, stel vragen, ondersteun je en daag uit. Samen onderzoeken wij waar het echt om gaat. Ik ben er van overtuigd dat wij bij een probleem, obstakel of uitdaging op ons eigen onvermogen stuiten. Het mooie is, dat dit kansen geeft. Kansen om nog niet ontwikkeld potentieel aan te spreken en te groeien. 

Wie ben ik?


Mijn naam is Arjen de Haan. Samen met mijn vrouw Yvonne ben ik eigenaar van Auxilium Academy.

 

Ik vind het prachtig en ronduit een kadootje dat ik mensen in hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling mag begeleiden. 

 

Ik heb lang in de bancaire sector gewerkt. Daar veel ervaring met ondernemers opgedaan. In 2014 gestopt en een coachingsopleiding gevolgd bij coaching academy international in Naarden. Twee jaar later was ik practitionar coach. Ik ben mensen gaan coachen en ging voor groepen staan.

 

Uiteindelijk resulteerde dit alles eind 2018 in de start van onze prachtige mantelzorgmakelaar opleiding. 

Meer weten of even sparren?


Wil je meer weten, ervaren of er een klik is of eerst even sparren? Bel, app of mail mij. Mijn nummer is: 06-53 33 66 01 en mijn mail: arjen@auxiliumacademy.nl