De ondernemende mantelzorgmakelaar


Je bent mantelzorgmakelaar

 

Jij bent mantelzorgmakelaar. Je hebt liefde voor het vak. Het is jouw passie om mantelzorgers en cliënten te ondersteunen. Je wilt zorgen dat ze weer een gezonde balans in het leven krijgen. Je wilt tot waarde zijn, je zorgt dat je kennis up to date is en je vaardigheden op peil.

 

Je bent ondernemer

 

Je bent ook ondernemer. Je hebt je ingeschreven in de Kamer van Koophandel. Je hebt een huisstijl, logo en website gemaakt, je hebt een accountant in de arm genomen en je bent lid geworden van de beroepsvereniging. 

 

Doel

 

Het programma "de ondernemende mantelzorgmakelaar" is een vliegwiel om sneller een succes van je praktijk te maken. Je haalt het beste uit je (ondernemende) zelf door jezelf te ontwikkelen, te groeien en door samen te werken. Je wordt professioneel ondersteund en (stevig) uitgedaagd.

 

Hoe doen we dan? 

 

Je trekt gedurende een half jaar samen op met een selecte groep collega mantelzorgmakelaars. Deze groep, welke vijf keer een dag bijeen komt, bestaat uit minimaal zes en maximaal tien mantelzorgmakelaars. 

 

Je maakt een methodisch plan om je doelen te realiseren en ontdekt je kwaliteiten als ondernemende mantelzorgmakelaar. Je krijgt inzichten en voert uit. Je werkt samen met de groep en ook zelfstandig. Je wordt door ons individueel gecoacht.

 

Programma

 

Ben je benieuwd naar het inhoudelijke programma? Bel, app of mail Arjen de Haan, 06-53 33 66 01, info@auxiliumacademy.nl

 

Mentorschap & coaching

 

Je wordt begeleid en gecoacht door Arjen de Haan en Yvonne de Haan-Vermetten. 

 

Individuele coaching

 

Wij begeleiden mantelzorgmakelaars ook individueel. Wil je hier meer van weten? Neem dan contact op met Arjen de Haan, 06-53 33 66 01, info@auxiliumacademy.nl

 

Yvonne de Haan-Vermetten

 

Yvonne is sinds 2016 zelfstandig mantelzorgmakelaar en mede-eigenaar van Auxilium Academy. Ze kent de klappen van de zweep als het gaat om zelfstandig mantelzorgmakelaar zijn. 

Arjen de Haan

 

Arjen is trainer en de andere eigenaar van Auxilium Academy. Als gecertificeerd coach combineert hij jarenlange ervaring met ondernemerschap met de kunst van professionele ondersteuning bij persoonlijke- en professionele ontwikkeling.


Handige informatie


  • Voor wie: zelfstandige (afstuderende) mantelzorgmakelaars
  • Wanneer: medio 2023
  • Hoeveel: 5 fysieke bijeenkomsten en 1 individuele coachingsessie
  • Hoe lang: de bijeenkomsten zijn van 10:00 tot 13:00
  • Investering: 2259,- (vrijgesteld van BTW)
  • Lokatie: Utrecht e.o., je ontvangt de exacte lokatie nog van ons. Goed berijdbaar en met het openbaar vervoer bereikbaar
  • Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 10
  • Vooropleiding: je bent mantelzorgmakelaar of afstuderend voor mantelzorgmakelaar
  • Inschrijven: via deze website
  • Meer informatie: bel, app of mail Arjen de Haan: 06 - 53 33 66 01,  info@auxiliumacademy.nl